Biotech-IgG AB har tecknat avtal med T2 Biosystem att förvärva 10 nya maskiner under 2018. De första 5 maskinerna beräknas levereras under Q1/Q2 och återstående 5 maskiner under Q3/Q4. Vår målsättning och ambition är att ställa ut de första 10 maskinerna till våra största kunder i både Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.

Vi ser mycket positivt på framtiden och är väldigt förväntansfulla över hur T2 försäljningen kommer att påverka Biotech-IgG Equity AB (publ) säger VD Glenn Renhult i Biotech-igG Equity AB (publ).

Kort om T2 Biosystem
T2 Biosystems Inc. fokuserar på att utveckla innovativa diagnostiska produkter för att förbättra patienters hälsa. Med två FDA-godkända produkter inriktade på diagnos av blodförgiftning (sepsis) samt en rad andra produkter under utveckling, är T2 Biosystems ett snabbt framväxande företag inom in vitro-diagnostik. Diagnostikprodukterna från T2 Biosystems används i kliniska laboratorier på sjukhus och i privatdiagnostiska servicelaboratorier. Försäljningsarbetet kommer att påbörjas omedelbart, vilket förväntas generera intäkter tidigast under Q1 2017. Instrument samt reagens kommer att köpas in först i samband med försäljning till kund.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Glenn Renhult, VD i Biotech Equity AB (publ)
Tel: +46 72 732 55 33
E-post: glenn.renhult@biotech-igg.com