Bolaget är nu även leverantör till Islands centralsjukhus Landspitali University Hospital och deras patologiavdelning. Första ordern lagd och den är av mindre värde men vi ser detta som en mycket god möjlighet till att få ett långsiktigt samarbete med sjukhuset. Att Biotech-igG nu även blivit leverantör till Islands centralsjukhus ser jag som mycket positivt och det är ett bevis på att vi göra rätt saker, säger Glenn Renhult, VD i Biotech-IgG Equity AB (publ).

Kort om Biotech-IgG Equity AB (publ)
Biotech-IgG Equity AB (publ) är ett investmentbolag med fokus på Biotech sektorn och bedriver primärt handel och distribution av sjukhusprodukter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och Åland. Bolaget har cirka 3 500 aktieägare och huvudägare är idag investmentbolaget Capital Conquest AB (publ). Mer information angående Biotech-IgG verksamhet kan ni läsa på hemsidan www.biotech-igg.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Glenn Renhult, VD i Biotech Equity AB (publ)
Tel: +46 72 732 55 33
E-post: glenn.renhult@biotech-igg.com