Biotech-IgG har mottagit en ny årsbeställning från Århus Universitetshospital som har ett ordervärde om cirka 215 000 kr och leverans kommer ske löpande under 2019 vilket är en ökning med 59% från förgående år säger Glenn Renhult VD i Biotech-IgG Equity AB (publ).

Kort om Århus Universitetshospital
Århus Universitetssjukhus är ett stort universitetssjukhus beläget i Århus i Danmark. Århus Universitetssjukhus utvecklar och tillhandahåller högspecialiserad medicinsk behandling, forskning och utbildning på internationell nivå. Århus Universitetssjukhus består av fem administrativa centra, organiserade som professionella medicinska samhällen och en central administration för det övergripande sjukhuset.

Kort om Biotech-IgG Equity AB (publ)
Biotech-IgG Equity AB (publ) är ett investmentbolag med fokus på Biotech sektorn och bedriver primärt handel och distribution av sjukhusprodukter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och Åland. Bolaget har cirka 3 000 aktieägare och huvudägare är idag investmentbolaget Capital Conquest AB (publ). Mer information angående Biotech-IgG verksamhet kan ni läsa på hemsidan www.biotech-igg.com alternativt www.biotech-equity.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Glenn Renhult, VD i Biotech Equity AB (publ)
Tel: +46 702 537 296
E-post: glenn.renhult@biotech-igg.com

Ladda ner pressmeddelande (PDF 42KB)