Styrelsen för Biotech-IgG Equity AB (publ) (Biotech-IgG eller Bolaget) har fattat beslut om att ansöka om en listning av bolagets aktier på Merkur Market som drivs av Oslo Børs. Bolaget förväntar sig att ansökan kommer att godkännas av Oslo Børs under första kvartalet (Q1) och handel med bolagets b-aktie kommer kunna upptas i deras handelssystem före utgången av första kvartalet under förutsättning att vissa villkor är uppfyllda.

Processen för att nå en handelsnotering har varit lång för alla parter som har varit involverade, men framför allt för bolagets aktiägare som under många år har valt att stötta bolaget finansiellt. För utan Er hade denna tillväxtresa aldrig varit möjlig att genomföra. Men tillsammans står vi nu redo att åternotera ett mycket lönsamt Biotechbolag på börsen, säger Glenn Renhult VD i Biotech-IgG Equity AB (publ).

Kort om Biotech-IgG Equity AB (publ)
Biotech-IgG Equity AB (publ) är ett publikt investmentbolag med fokus på Biotechsektorn och bedriver primärt handel och distribution av sjukhusprodukter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och Åland. Bolaget har cirka 3 000 aktieägare och huvudägare är idag investmentbolaget Capital Conquest AB (publ). Mer information angående Biotech-IgG verksamhet kan ni läsa på hemsidan www.biotech-igg.com alternativt www.biotech-equity.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Glenn Renhult, VD i Biotech Equity AB (publ)
Tel: +46 702 537 296
E-post: glenn.renhult@biotech-igg.com

Detta pressmeddelande är distribuerat via Cision Sverige pressmeddelandetjänst den 18 feb 2019
på uppdrag av Biotech-IgG Equity AB (publ) och finns även på bolagets sida www.biotech-equity.se

Ladda ner pressmeddelande (PDF 36KB)