Read press release in english here

Biotech-IgG Equity AB (publ) (”Bolaget”) meddelar idag att bolaget har tecknat ett löpande avtal med Holm & Co. AB avseende tjänster inom IR, kommunikation och marknadsföring. Holm & Co. kommer löpande att bistå bolaget inom såväl strategisk rådgivning som framtagande av exempelvis analyser, pressmeddelanden, årsredovisningar och marknadskommunikation på svenska och engelska. Avtalet omfattar även IR frågor till aktieägare såväl som till nya investerare i den omfattning som parterna bedömer vara lämpligt både nu och i framtiden.

Detta nya avtal ger oss möjligheten att kommunicera med våra aktieägare och nya investerare på ett mer optimalt sätt utan att det tar fokus från vår löpande verksamhet, säger Glenn Renhult, Styrelseordförande i Biotech-IgG Equity.

Kort om Biotech-IgG Equity AB (publ)
Biotech-IgG Equity AB (publ) är ett publikt investmentbolag med fokus på Biotechsektorn och bedriver primärt handel och distribution av sjukhusprodukter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och Åland. Bolaget har cirka 3 000 aktieägare och huvudägare är idag investmentbolaget Capital Conquest AB (publ). Mer information angående Biotech-IgG verksamhet kan ni läsa på hemsidan www.biotech-igg.com alternativt www.biotech-equity.se

Kort om Holm & Co. AB
Holm & Co. är en digital marknadsföringsbyrå inom kommunikation, IR, varumärkesstrategi, employer branding, sociala medier & webbdesign som lyssnar på era önskemål och som arbetar fram en plan utefter era behov så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi ser ett stort behov hos många företag där en efterfrågan på nära kontakt med löpande dialog och ett tydligt gehör från marknadsföringsbyrån ligger högt upp på listan. Läs mer på www.holmandco.se.