Kära aktieägare

Bolaget har nu uppdaterat sin aktieägarlista efter att företrädsemissionen i februari blivit registrerad, mer information hittar ni på hemsidan:
biotech-equity.se/investorrelations/aktieagare/

Bolagets huvudägare är idag Capital Conquest AB (publ) som ökade sitt innehav från tidigare 13% till 29% genom företrädsemissionen som genomfördes i november/december 2017 och totalt har bolaget idag cirka 3 000 aktieägare säger Glenn Renhult VD i Biotech-IgG Equity AB (publ).

Kort om Biotech-IgG Equity AB (publ)
Biotech-IgG Equity AB (publ) är ett investmentbolag med fokus på Biotech sektorn och bedriver primärt handel och distribution av sjukhusprodukter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island och Åland. Bolaget har cirka 3 500 aktieägare och huvudägare är idag investmentbolaget Capital Conquest AB (publ). Mer information angående Biotech-IgG verksamhet kan ni läsa på hemsidan www.biotech-igg.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Glenn Renhult, VD i Biotech Equity AB (publ)
Tel: +46 72 732 55 33
E-post: glenn.renhult@biotech-igg.com